+421 2 54 64 78 52 English

Baselworld 2019: Rolex Sea-Dweller

Rolex prichádza s novým prevedením modelu z minulého roka Sea-Dweller, ktorý predstavili pri príležistosti 50. výročia tejto legendy medzi potápačskými hodinkami Rolex. Nová generácia Oyster Perpetual Sea-Dweller v robustnejšom 43 mm puzdre a s kalibrom 3235 prichádza vo verzii Yellow Rolesor. Ide o kombináciu ocele Oystersteel a 18-karátového žltého zlata. Na čiernom ciferníku je zároveň názov „Sea-dweller“ napísaný žltým odtieňom, čo dotvára celkom nový luxusný vzhľad tohto profesionálneho nástroja.

Na novej verzii Sea-Dweller je jednosmerne otočná luneta vybavená 60-minútovou vložkou z čiernej Cerachrome keramiky, ktorá umožňuje potápačom bezpečne sledovať čas ponoru a dekompresie. Lisovaná, zapustená stupnica a číslice sú potiahnuté žltý zlatom cez PVD. Vrúbkovaná luneta zároveň poskytuje vynikajúcu uchopiteľnosť čím uľahčuje nastavovanie času ponoru aj s rukavicami.

Ako každé hodinky Rolex, aj nový model Sea-Dweller je vďaka certifikácii Superlative Chronometer s odchýlkou iba -2/+2 sekundy na deň a rezervou chodu viac ako 70 hodín zárukou presnosti. Vodotesnosť 1 220 m spolu s héliovým ventilom zabezpečujú bezproblémovú funkčnosť aj počas hĺbkového potápania s prístrojom.

https://www.youtube.com/embed/KFaHL-QU6V4