+421 2 54 64 78 52 English

BASELWORLD 2019: Rolex Day-Date 36

Nové číselníky pre model Day-Date 36. Číselník, ktorý je jedným z najrozpoznateľnejších súčastí Rolex hodiniek po ikonickej korunke, dokáže zmeniť ráz hodiniek o 180 stupňov. Modrý číselník na bielom zlate pôsobí chladne, neutrálny strieborný číselník je nenápadný a nositeľný na každý aj bežný aj výnimočný deň. Hnedý číselník v kombinácii s ružovým zlatom zas pôsobí teplým dojmom. Jeden detail akým sú indexy, či už paličkové, rímske alebo bagetové utvrdzuje mieru luxusu.

Rolex tento rok obohatil výber číselníkov a to v žltej, bielej aj Everose zlatej verzii. Z nových kombinácií, majú dve nový číselník s koncentrickým grandientom: prvý v kombinácii s 18-karátovým žltým zlatom je prezentovaný so zeleným ombré číselníkom; druhý kombinuje 18-karátové Everose zlato s hnedým ombré číselníkom. Obe verziu sú ozdobené diamantovými indexmi a bagetovým brusom diamantu na indexoch 6 a 9.

Day-Date 36 v 18-karátovom bielom a žltom zlatom je zvýraznený briliantovou lunetou s 52-diamantmi. S ružovým opálovým číselníkom pre biele zlato a výrazný tyrkysový číselník pre žlté zlato.